• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

За нас

Вирово – промет е формирана во 1990 година од Гоце Николовски со седиште во с. Вирово.

Директор: Љупчо Николовски

Дејност:

Производство на ќумур за скара ( за производство на ќумур се користи само дрво од Даб и Бука) Валање, фарбање и перење на јамболии и ќебињаВалање, фарбање и перење на јамболии и ќебиња